Over Dataduiker

Zijn de processen van jouw zwembad al helemaal gestroomlijnd? Nee? Dan is het tijd voor Dataduiker! Dataduiker overziet alles wat er in het zwembad gebeurt. En dat is heel wat. Ticketverkoop, snackverkoop, abonnementenbeheer, inschrijven voor zwemlessen, toegangsbeheer, of het volgen van de vorderingen van leerlingen, een website, inkoop, verhuur, facturering tot en met boekhouding: onze Dataduiker regelt alles!

Deze processen worden bij zwembaden soms nog verwerkt in inefficiënte of onnodig dure systemen. Dat is jammer, want hierdoor verloopt de administratie niet optimaal en verspil je arbeidsuren en geld.

Dataduiker laat alle processen naadloos in elkaar overlopen. Zo beheer je eenvoudig de complete zwembadadministratie in één systeem. Met één klik op de knop verwerk je een financiële transactie, een lesroosterwijziging of zet je een leerling door naar het volgende niveau.

Eén van de grote voordelen van Dataduiker is dat je altijd beschikt over alle modules, maar de prijs wordt afgestemd op het aantal gebruikers. Elke organisatie kan op deze manier met onze systemen werken.

Je bespaart dus niet alleen kosten door de toegenomen efficiëntie, maar ook door een transparante aanschafprijs op maat. Je hebt dus altijd toegang tot de modules die je nodig hebt, maar je betaalt nooit te veel – ook niet als klein bedrijf!

Meer informatie

Dataduiker is onderdeel van Sera Software

Raadhuisstraat 211
2406AC
Alphen a/d Rijn
Nederland