Tijdsblok.nu

Voorkom drukte door bezoekers te spreiden

Speciale tijden vragen om speciale oplossingen. Vanwege het coronarisico heeft de overheid bepaald dat er de komende tijd maar een beperkt aantal mensen op dezelfde plek aanwezig mag zijn. Maar hoe houdt u uw onderneming draaiende in deze anderhalve-meter-samenleving? Dat doet u door uw bezoekers te spreiden over de dag, met behulp van een systeem van tijdsblokken.

Door de verdeling over tijdsblokken weten bezoekers namelijk precies wanneer ze terecht kunnen. Zo voorkomt u lange rijen en voldoet u aan de wettelijke eisen wat betreft het maximaal aantal bezoekers. Omdat de coronamaatregelen slechts traag worden afgebouwd en grote groepen nog lang moeten worden gemeden, is het nog ruime tijd belangrijk om bezoekers te spreiden.

Een internetverbinding is alles wat u nodig heeft.

Mogen we met u meedenken over een passende oplossing?

Meer weten?

Hoe werkt het?

De oplossing voor zwembaden

Misschien kent u tijdsblokken al van drukbezochte tentoonstellingen in musea. Dit systeem komt nu echter ook bijzonder goed van pas voor zwembaden. Ons tijdsblokkensysteem is uitermate gebruiksvriendelijk: via een speciale website voorzien van uw logo kunnen klanten eenvoudig een beschikbaar tijdsblok kiezen. Zij ontvangen dan per mail een bevestiging. Zodra het maximum aantal bezoekers per tijdsblok is bereikt (bijvoorbeeld 30 mensen tussen 16.30 uur en 17.00 uur) gaat het tijdsblok automatisch op slot. Zo wordt het nooit te druk in het zwembad! Uiteraard kunnen we de capaciteit en de duur van de tijdblokken aanpassen aan uw wensen.  

Gepersonaliseerde opties

De standaard controlemethode van het tijdsblok is door middel van controle aan de deur met het overzicht uit de backoffice. De controle van het gekochte ticket of reservering in combinatie met het gereserveerde tijdsblok geeft aan of de persoon op de juiste tijd is gearriveerd.

Aan dit basissysteem kunnen wij allerlei opties toevoegen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld regelen dat bij het reserveren van een tijdsblok een bepaald bedrag moet worden betaald. Zo voorkomt u dat mensen meerdere tijdsblokken reserveren en niet komen opdagen. Het bedrag kan later op de kassabon worden gecompenseerd. Op die manier bent u altijd zeker van uw zaak.